2014. január 5., vasárnap

Tejszínes gesztenyepüré

Tejszínes gesztenyepüré

Mikor egy nagyon gyors és könnyű desszertre vágyunk, tökéletes választás a gesztenyepüré. Egyszerű, gyors és nem utolsó sorban finom :))

Hozzávalók:

Gesztenyepüré
Habtejszín
1 kk porcukor

Elkészítés:

A gesztenyepürét fokhagymatörőn átnyomjuk, majd egy üvegpohárba / tálkába tesszük. A tejszínt beleöntjük a habszifonba, hozzáadjuk a porcukrot, összerázzuk, és ráfújjuk a gesztenyepürére.






2 megjegyzés:

  1. Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy honnan vásároltál habszifonba patront?
    Mert a spárban azt mondták,hogy ilyet már nem gyártanak és náluk már ki is vezették a polcokról :( pedig én nagyon szeretem magamnak így elkészíteni a tejszínhabot:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én egy Reál ABC-ben vettem, nálunk (Békés megye) lehet kapni. Próbáld meg ott! A Spar-ban én sem találtam a múltkor, lehet, csak ott fogják megszüntetni. Én is nagyon szeretem így a tejszínhabot :)

    VálaszTörlés