Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
sárgarépa, zöldborsó
rizs
trappista sajt
A felkockázott vöröshagymát megpároljuk, és
hozzáadjuk a felkockázott húst. Fehéredésig kavargatjuk, majd felöntjük vízzel, és
puhára főzzük a húst. A végén addig főzzük, hogy víz már ne legyen rajta, csak a
hagymás szaft maradjon.A rizst olajon fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát és
zöldborsót. A zöldségeket ízlés szerinti mennyiségben. Ha felforrt, lefedve
betesszük a sütőbe kb. 20-25 percre, majd ha készen van, összekeverjük a rizst és
a húst. Reszelt sajttal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése