Natúr csirkemell gombamártással
Hozzávalók: (4 személyre)
személyenként fél csirkemellfilé
50 dkg gomba
1 közepes fej vöröshagyma
2 dl tejszín
kevés vaj vagy margarin
tészta vagy rizs
Elkészítés:
A csirkemellfiléket hosszában szétvágjuk, 2-3 darabra, ki mennyire vastagon szereti, és egy kicsit kiklopfoljuk. A tésztának felteszünk forrni sós vizet. Amíg a víz felforr, a felkockázott hagymát zsiradékon megpároljuk, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha a gomba elfőtte azt a levet, amit engedett, tejszínnel felöntjük, és összeforraljuk. Ha ez készen van, kevés margarint hevítünk teflonserpenyőben, és aranysárgára sütjük a husik mindkét oldalát. Tálalhatjuk főtt rizzsel is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése