Házi hamburger
Hozzávalók:
Buci
Ketchup, majonéz, mustár
Savanyú uborka
Vöröshagyma
Sajt
Saláta
Kukorica
Paradicsom
Hamburger hús:
50 dkg darált hús (fele sertés, fele marha)
1 nagyobb hagyma lereszelve
2 ek ketchup
1 ek worchester szósz
1 ek mustár
Só
Bors
1 tojás
1 marék zsemlemorzsa
Elkészítés:
A hús hozzávalóit összekavarjuk, majd lapos köröket formázunk
belőle és bő zsiradékban kisütjük. A bucikat megkenjük (mi úgy szoktuk, hogy a
tetejét ketchuppal, az alját pedig mustárral vagy majonézzel). Rárakjuk a húst,
a zöldségeket és tetejére a sajtot. Mikróba tesszük 30 másodpercre, a salátát
pedig akkor rakjuk bele, hogy az ne melegedjen meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése