2013. november 29., péntek

Házi hamburger

Házi hamburger



Hozzávalók:

Buci
Ketchup, majonéz, mustár
Savanyú uborka
Vöröshagyma
Sajt
Saláta
Kukorica
Paradicsom

Hamburger hús:
50 dkg darált hús (fele sertés, fele marha)
1 nagyobb hagyma lereszelve
2 ek ketchup
1 ek worchester szósz
1 ek mustár
Bors
1 tojás
1 marék zsemlemorzsa

Elkészítés:


A hús hozzávalóit összekavarjuk, majd lapos köröket formázunk belőle és bő zsiradékban kisütjük. A bucikat megkenjük (mi úgy szoktuk, hogy a tetejét ketchuppal, az alját pedig mustárral vagy majonézzel). Rárakjuk a húst, a zöldségeket és tetejére a sajtot. Mikróba tesszük 30 másodpercre, a salátát pedig akkor rakjuk bele, hogy az ne melegedjen meg.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése