2013. október 26., szombat

Milánói sertésborda

Milánói sertésborda



Hozzávalók:

spagetti
paradicsompüré
15 dkg sonka
gomba
olaj
reszelt sajt
sertés karaj
zsemlemorzsa
tojás
liszt

 Elkészítés:

Sós vízben kifőzzük a spagettit. Közben 15 dkg sonkát villával szétnyomkodunk, a gombát felszeleteljük,  és olajon megpirítunk. Miután megpirult, beleteszünk egy paradicsompürét, és felöntjük kis vízzel, majd főni hagyjuk. A karajt kiklopfoljuk, lesózzuk, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő zsiradékban kisütjük. Ha a tészta puhára főtt, leszűrjük, és az elkészült mártással összekeverjük. A rántott karajjal tálaljuk, és reszelt sajtot szórunk a tetejére.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése