2013. október 24., csütörtök

Mandarinos pohárkrém

Mandarinos pohárkrém


Hozzávalók:

4 tojássárgája
3 ek cukor
2 csomag vaníliás cukor
2 dl Hulala tejszín
250 g mascarpone
piskótatallér
jelen esetben: mandarin (de lehet málnával, eperrel. bármilyen gyümölccsel)

Elkészítés:

A tejszínt felverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, a cukrokat, a tojássárgájákat, és ezekkel is összekeverjük. Pohárkák aljába teszünk a krémből egy kicsit, arra tesszük a piskótatallérokat, rá a meghámozott mandarint, arra krém, újból tallér, majd krém. Mandarinnal díszítjük a tetejét. Tálalás előtt egy nappal érdemes elkészíteni, hogy megpuhulhasson a tallér. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése