Gyümölcssaláta ananászban
Végre itt a meleg, a jó idő, ami a kedvenc időszakom, és ilyenkor lehet a legfinomabb gyümölcsöket enni. Az eperszezon már elkezdődött, de hamarosan jön a cseresznye, a ribizli, a pöszméte, a szeder és a dinnyék. juhúúúúú :) A melegben ezek a könnyed finomságok nagyon jól esnek, mivel általában nem kívánjuk a nehéz ételeket. A gyümölcsök pedig finomak és tele vannak különböző vitaminokkal.
Végre itt a meleg, a jó idő, ami a kedvenc időszakom, és ilyenkor lehet a legfinomabb gyümölcsöket enni. Az eperszezon már elkezdődött, de hamarosan jön a cseresznye, a ribizli, a pöszméte, a szeder és a dinnyék. juhúúúúú :) A melegben ezek a könnyed finomságok nagyon jól esnek, mivel általában nem kívánjuk a nehéz ételeket. A gyümölcsök pedig finomak és tele vannak különböző vitaminokkal.
Hozzávalók:
1 db ananász
eper
szőlő
kivi
mandarin
de lehet még: áfonya, ribizli, cseresznye, meggy....
Elkészítés:
Az ananászt félbevágjuk, egy éles kés és egy kanák segítségével kibelezzük, majd megtöltjük a meghámozott és feldarabolt gyümölcsökkel (az ananász kivágott belsejét is összevágjuk, és beletesszük a formába). Natúr joghurt és méz kombinációjával öntetet is adhatunk hozzá, de vaníliafagyival is nagyon finom, viszont a legegészségesebb önmagában fogyasztva.
Elkészítés:
Az ananászt félbevágjuk, egy éles kés és egy kanák segítségével kibelezzük, majd megtöltjük a meghámozott és feldarabolt gyümölcsökkel (az ananász kivágott belsejét is összevágjuk, és beletesszük a formába). Natúr joghurt és méz kombinációjával öntetet is adhatunk hozzá, de vaníliafagyival is nagyon finom, viszont a legegészségesebb önmagában fogyasztva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése