2014. február 2., vasárnap

Játék

Ismerjük meg egymást - játékfelhívás :)

Új játék indult el a gasztroblogger társadalomban, amelyben megismerhetjük egymást, illetve az olvasóink is minket. A feladat, hogy belinkeljük azt, aki minket a játékba invitált, elárulunk magunkról 7 olyan dolgot, amit eddig nem tudtak rólunk, majd mi is kijelölünk 7 olyan személyt, akikre kíváncsiak vagyunk. Meglepetésemre 2 felkérést is kaptam egy napon belül, ami nagyon-nagyon jól esett. Az alapgondolat Szera nevéhez fűződik, aki azért találta ki a játékot, hogy megismerhessük a blogok mögött "rejtőzködő" személyiségeket. Engem a http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/ blog szerzője, Ildikó, illetve Magdi, a http://kisribizli.blogspot.hu/ írója hívott meg. 

Szóval akkor, a felkérésnek eleget téve:

1, 21 éves vagyok, Békéscsaba mellett lakom. Az Eszterházy Károly Főiskolán vagyok másodéves kommunikáció- és médiatudomány szakos

2, Sosem gondoltam, hogy ekkora nézettsége lesz a blogomnak. Nagyon hálás vagyok az olvasóimnak. Köszönöm a sok hozzászólást és lájkot. 

3, A legtöbb receptet anyukámmal együtt készítjük, amikor otthon vagyok, imádok vele a konyhában tüsténkedni :) Beszélgetünk, zenét hallgatunk, jól telnek ezek a percek. Az elején fura volt neki, hogy mindent fényképezek, viszont mára már megszokta, és ha elfelejteném, szól, hogy kattintsak. 

4, Sokak szerint nagyon szerencsés vagyok. Anya is folyton azt mondja, hogy ha nem látta volna, hogy nem burokban születtem, nem hinné el. Az élet bármely területén jól alakulnak a dolgaim. Legyen az egy jó tétel húzása érettségin, nyelvvizsgán, vagy amikor nyerteseket sorsolnak egy játékban, vagy éppen kártyában (a családban nem is szeretnek velem kártyázni, mert sorra kapom a jó lapokat). Remélem, ez megmarad a jövőben is ;)

5, Nagyon makacs és maximalista vagyok. Amikor eltervezek valamit, addig nem állok meg, amíg véghez nem vittem. Ez sokszor a hasznomra válik, viszont néha konfliktusom is adódik belőle, mert harcolok az igazamért. 

6, Nagyon szeretek sütni és főzni, no meg persze enni is :) Édesszájú vagyok, imádom a sütiket. Kedvenceim a brownie vanília fagyival, mézes zserbó, hókifli, sport szelet... na jó, hagyjuk a listát, mert akkor egész nap itt ülnék :)))

7, Hatalmas álmom eljutni Amerikába. Nagyon szeretem New Yorkot, és megfogadtam, addig nem halok meg, míg el nem jutok :) De emellett Németországot is szeretem (német kéttanba jártam), többször voltam is, és a jövőben szeretnék majd ott letelepedni. 

Akikre pedig én vagyok kíváncsi:


1 megjegyzés:

  1. Kedves Bia! Ne haragudj, hogy eddig nem reagáltam, de 2 hete az ágyat nyomjuk a fiaimmal felváltva.... nagyon örülök, hogy gondoltál rám a játék kapcsán, nagyon szépen köszönöm! De mivel teljesen ágynak estünk ebben a februári időszakban, és nem is látom még a végét így fájó szívvel, de nem tudok részt venni a játékban..... Viszont nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, biztosan fogok néhány finomságot készíteni Tőled :-) És még egy: New York fantasztikus hely, egyszer mindenkinek el kell oda jutnia! De ha arrafelé vet a sors, ne hagyd ki Cape Cod-ot, isteni homárt kóstolhatsz arrafelé ;-) Kívánok Neked sok sikert a blogodhoz! üdv, Anikó (coffeinmentes)

    VálaszTörlés