2014. április 9., szerda

Rizottó

Rizottó



Hozzávalók:

50 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
sárgarépa, zöldborsó
rizs
trappista sajt

A felkockázott vöröshagymát megpároljuk, és hozzáadjuk a felkockázott húst. Fehéredésig kavargatjuk, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük a húst. A végén addig főzzük, hogy víz már ne legyen rajta, csak a hagymás szaft maradjon.A rizst olajon fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát és zöldborsót. A zöldségeket ízlés szerinti mennyiségben. Ha felforrt, lefedve betesszük a sütőbe kb. 20-25 percre, majd ha készen van, összekeverjük a rizst és a húst. Reszelt sajttal tálaljuk. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése