2014. április 13., vasárnap

Töltött kenyér

Töltött kenyér


A töltött kenyér tökéletes vacsi egy hétköznap estére, mivel egy hosszú munkanap után, nincs annyi erőnk /kedvünk/időnk egy bonyolultabb ételt készíteni. Nagyon ötletes, finom, egyszerű, és ahogy ropog a kenyér héja, ahogyan megsül.. :)

Hozzávalók:

1 kisebb buci (lehet akár olyan is, ami már megszáradt, és nem tudnánk mire felhasználni)
vaj
kolbász
sonka
kalifoniai paprika
vöröshagyma
sajt

Elkészítés:

Vágjuk be a kenyeret széltében és hosszában 3 centinként, de az alját mindenképpen hagyjuk egyben. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy a kis lyukakat megtömködjük a hozzávalókkal. Mi minden résbe tettünk vajat, illetve gazdagon megtömködtük mindennel. Előmelegített sütőben 3-as fokozaton addig sütjük, míg meg nem pirul. A sajt csodásan megolvad benne, a kolbásznak kifolyik a zsírja. Ragozzam még? :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése